Ejendomsservice er sikkert blandt alle.

Billig Ejendomsservice i København

Leder du efter en billig, men grundig ejendomsservice, som har mange års erfaring med i rygsækken? Så er du kommet til det helt rette sted.

Vi har med vores mange års erfaring inden for branchen skabt et stort kendskab til ejendomsservice for både private og boligforeninger i hele København. Vi udfører alle de nødvendige viceværtsydelser i høj kvalitet og til gode priser.

Vores opgaver som din ejendomsservice København

Som din foretrukne ejendomsservice i København kan vi stå for alt inden for viceværtsarbejde. Vi har standardløsninger, som vi har stor erfaring med, men vi kan også skræddersy forskellige pakker inden for ejendomsservice, så vi kan tilpasse vores arbejde efter jeres behov.

https://www.nettoejendomsservice.dk

Vi arbejder blandt andet med forskellige rengøringsopgaver, både når det gælder slutrengøring af ejendomme og rengøring af diverse yderområder og trappeopgange. Derudover er vi eksperter inden for alle former for havearbejde og vedligeholdelse af boligforeningernes yderområder. Her kan vi for eksempel slå græs, klippe hæk, ordne bede og tømme storskrald. Vi kan også hjælpe med større og mere specifikke opgaver som tømninger og rengøringer af kælderrum og loft, og om vinteren kan vi naturligvis også hjælpe med snerydning og at sprede salt.

Professionel og serviceorienteret vicevært

Når du vælger os som din foretrukne ejendomsservice i København, får du mere end bare en vicevært. Du vil blive mødt af professionelle og serviceorienterede medarbejdere, der har mange års erfaring med sig.

Vi går altid meget op i at møde jeres specifikke behov, da vores erfaring viser, at ingen bolig eller boligforening er ens, hvilket kræver unikke løsninger. Vi forsøger også altid at engagere os i boligforeningernes bestyrelser, så vi kan klare de forskellige opgaver på bedst mulige måde.

Uanset hvilken opgave i har brug for, kan i altid kontakte jeres foretrukne leverandør som kan ejendomsservice i hele København, så står vi klar til at hjælpe jer.