Få den bedste ejendomsservice i københavn til din forening

Få den bedste ejendomsservice i københavn til din forening

18. juni 2020 Slået fra Af admin

REKLAME

Traditionelt er dem, som tager sig af en bygnings vedligeholdelse, kendt som viceværter. De tager sig både af trappevask, af hækkeklipning og alle større praktiske opgave i lejlighederne, som ligger i ens opgang.

Men ideen om blot at have en mand til at tage sig af alle de store opgaver, der måtte dukke op i forbindelse med vedligeholdelse, er på længere sigt ikke holdbar.

Opgaven er simpelthen for stor. Istedet kan det være en ide at tage kontakt til et firma, som har specialiseret sig i ejendomsservice. Disse firmaer på tager sig gerne af alle de opgaver, som skal laves i en ejendom.

Det kan være de helt simple: Trappevask, vinduespudsning eller snerydning, men det kan også være de større reparations- og vedligeholdelsesopgaver. De kan sågar stille en vicevært til rådighed specifikt i forhold til en bestemt ejendom.

Mange af disse firmaer har stor ekspertise og mange års erfaring med ejendomsservice i københavn. Der er derfor ingen grund til at spare de penge det ville koster, og så bare selv stå for det praktiske måske i rotation imellem bygningens beboere.

De fleste store udlejningsselskaber har ofte selv deres egen servicemedarbejdere, så private uafhængige firmaer henvender sig mest til andelsforeninger eller ejerforeninger, som selv skal sørge for, at alt service bliver udført.

Men hvis man er en mindre udlejer, så er et firma, som udfører ejendomsservice i københavn, også en god mulighed. Afhængig af hvad ejendom har brug for og størrelsen, så kan et godt firma skræddersy en løsning specielt til det sted.

Og så behøver man aldrig som ejer eller udlejer, tænke på den side af den daglig drift igen.

https://www.dahl-ejendomsservice.dk

 

Hvordan finder man en bygnings behov for ejendomsservice?

For at man kan få den bedste løsning specielt i forhold til ens egen ejendom, er det vigtigt, at man skaber sig et overblik, over det behov som måtte være. Hvor mange lejligheder er der? Hvor store fællesarealer har brug for rengøring? Skal der foretages vinduespudsning? Skal der udføres service på vaskemaskiner i kælderen? Måske hører der et grønt område til bygningen, som også skal passes.

Alt dette hører ind under ejendomsservice.

Hvis man har svært ved, som ejerforening eller andelsforening, at skabe overblik over det specifikke behov der er, så kan man tage kontakt til et firma, allerede inden man er begyndt at undersøge det. Så kan de nemlig komme ud og hjælpe med at skabe overblikket.

De kan hjælpe med fastslå præcis, hvad behovet det er, hvor ofte det skal gøres og hvor meget det vil komme til at koste. Denne vurdering vil som regel ikke koste det store, men som med alt andet skal man huske, at man får, hvad man betaler for.

Det betyder naturligvis ikke, at man skal tage det dyreste, men man skal vurdere prisen i forhold til de løfte de giver og tilbyder i forbindelse med  den nok bedste ejendomsservice som findes i hele storbyen københavn.

Hvordan finder man det rigtige firma til ejendomsservice? 

En af de bedste måder at vurdere de tilbud man får, er at indhente konkurrererende tilbud.

Det skal ikke forstås som, at man skal starte en priskrig. Som sagt er det ikke nødvendigvis, hverken det dyreste eller det billigste som er det bedste.

Nej, det skal gøres for at give sig selv en fornemmelse af, om hvem som har det bedste tække med ejendomsservice, og derfor kan udføre det bedste stykke arbejde.